Senaste nytt

Finnair Diners

Fick ett mindre roligt brev från Diners att mitt kort upphör gälla i februari... Går inte ansöka om nytt på sidan heller! Någon som vet anledningen till detta? Lite besviken e man ju... :-( :(
 

DrKlas

Medlem
Den rimliga anledningen borde vara för dåligt kundunderlag. Varken Finnair Plus eller Diners Club är särskilt populära. Kombinationen måste vara extremt udda. Någon som har en idé om ungefär hur många kort som är utfärdade? Jag känner ingen som har ett.
 

TjudöBoy

Medlem
Står inget om att de skulle lägga ner Finnair Plus Diners (eller SAS Diners för den delen) på Finnairs sidor eller Diners sidor!!
Kanske d beror på att du är "Svedu" som har finskt kort eller bevare oss väl att du har för låg lön för att vara berättigad till kortet!!?? :eek:o_O
 
Jaa... för låg lön är det antagligen:confused:.. Verkar ju vara så att dom lägger ner det i Sverige bara. Fick ett nytt utan Finnair plus idag, det får väl funka.
 

Moco

Medlem
Det finns ju Finnair Plus MasterCard också. Enklast är väl att ringa till SEB/Diners och fråga hur det står till. Men korten marknadsförs fortfarande iallafall.
 
Toppen