Senaste nytt

Comfort Hotels slutar servera bacon och prinskorv till frukost

Trox

Medlem
Har svårt att tro att det är omsorg om gästernas hälsa och klimatet som gör att de tar bort vissa produkter från frukosten. Jag misstänker att ngn ekonom pillat i sitt excelark och kommit på att de kan spara.

Vi har avtal med kedjan, så jag lär fortsätta bodär (om nu inte ngn av våra ekonomer kommer på att vi kan spara på att bo på annan kedja).
 

flum

Medlem
Förstår inte riktigt om hela Comfort slutat med bacon och korv eller om det bara är i Umeå. Om det senare är fallet är det ju kanske inte så märkligt då Umeå är ytterst vegan-tätt.
 

Trox

Medlem
Gud vad bra! Jag ÄLSKAR pekpinnar... Förmodligen ekonomiska orsaker som nämns ovan men bara snacket om att de väljer åt mig gör att det vänder sig i magen.

De kan ju fortsätta på samma spår med andra delar av sitt utbud. De kan spärra filmer med våldsamt innehåll, tv-program som inte åsiktsmässigt följer den av ledningen fastslagna policyn, spärra webbadresser som kanske innehåller pornografi, ransonera varmvattnet så att man inte slösar, sluta servera alkohol. Det finns MASSOR att göra för att förbättra människor.
 

Loffe

Medlem
Som sagt: Umeå i ett nötskal...
Nja, nu är du nog lite väl tuff mot Umeå. Jag, som baconätare, upplever väl inget större problem att få tag i bacon eller att någon ser snett på en när man köper eller äter det. Däremot så har väldigt många hotellkedjor ett problem i att de serverar bacon av riktigt dålig kvalitet och dessutom dåligt tillagad. Sådan bacon servererad med standard äggröra på valfri hotellkedja klarar jag mig mer än väl utan personligen.
 
Toppen