Senaste nytt

SAS bjuder Diamonds och Pandions på adventskonsert i Blå hallen, Stockholm

Status
Stängd för vidare inlägg.
BESKRIVNING
Återigen välkommen att inleda julfirandet med en stämningsfull Adventskonsert tillsammans med oss på SAS EuroBonus och American Express. Den 28 november kl 17:00 vill vi gärna se dig som gäst i Blå hallen, Stockholms Stadshus, då Stockholm Singers Helene Stureborgs Kammarkör, Stockholms Musikgymnasiums Kammarkör, sångsolisterna Henriikka Gröndahl och Niklas Björling Rygert, Stockholm Concert Orchestra, Danscompagniet, samt Skandinaviens största orgel framför årets Adventskonsert. Vi bjuder på glögg och pepparkakor på Borgargården från kl 16.15.

Konserten som är helabonnerad av EuroBonus, i samarbete med American Express, framförs för 22:a året i rad under ledning av Bo Aurehl och Helene Stureborg.

Du har möjlighet att boka upp till 4 biljetter för 500 poäng/biljett till detta efterfrågade konsertevenemang som definitivt sätter alla åhörare i julstämning. Njut av den unika lokalen, vackra ljussättningen och traditionella julmelodier.

Beställ dina biljetter nu. Antalet biljetter är begränsat och "först till kvarn" gäller. Direkt efter din bokning får du ett bekräftelsemail med ditt namn och antal personer som vi reserverat plats för. Vouchern som är bifogad i bekräftelsemailet gäller som entrébiljett och skall uppvisas vid ingången till Blåhallen.

Evenemang: Adventskonsert i Blå hallen, Stockholms Stadshus
Tid: Lördagen den 28 november kl 17:00, glögg och pepparkakor på Borgargården från kl 16.15.
Plats: Adventskonsert i Blå hallen, Stockholms Stadshus
Pris: 500 poäng per person
Antal biljetter per medlem: 4
Konserten är 60 minuter lång. Sittplatserna är onumrerade.

SAS
Verkar som om biljetterna precis är släppta.
 

Carl

Medlem
Har ifs som EBG tidigare år fått inbjudan och tillgången har varit god men jag kanske hade tur då.
Får helt enkelt flyga mer inser jag :)
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen