Senaste nytt

SJ ändrar matkoncept ombord på tågen - "en matresa genom landet"

BusinessClass

Redaktör
Mer fokus på ekologiskt och KRAV-märkt ska det bli och först ut är en ny frukost ombord på tågen. Senare under 2015 meddelar SJ att man ska presentera ett nytt matkoncept för bistron och loungerna. "En matresa genom landet" är den nya matfilosofin och det handlar om att erbjuda svenska produkter, varav de flesta ekologiska och…
 

NyfikenGrau

Medlem
Låter som en riktigt bra förändring faktiskt. Minst ett snäpp bättre än frukosten man fått tidigare. Ok, inget revolutionerande, men kommer ge ytterligare valuta för pengarna när man åker morgonavgång med X2000 1 kl.
 

AABack2ARN

Medlem
Jaha, jag tolkade det som om maten skulle åka fram tillbaka genom Sverige ;)

Skämt åsido, ser ut att vara ett lyft mot nuvarande alternativ (på Norrlandstågen)
 

drW

Medlem
Provade den idag. Faktiskt värd de extra 75kr som förstaklassbiljetten kostade på fakirtåget. Lungt och skönt och trevlig personlig service också.
 

olo

Medlem
Idag var skinkan borta ur lådan och ersatt med en ägghalva och en tub Kalles kaviar.

Är det för att kompensera för att stor frukost inte erbjuds längre där ägget var den största skillnaden?
 
Toppen