Senaste nytt

Malmö Aviation och Sverigeflyg bildar nytt gemensamt flygbolag - BRA!

Jacob

Medlem
I höst får Sverige ett nytt flygbolag då Malmö Aviation och nuvarande Sverigeflyg bildar ett nytt gemensamt bolag. Det nya flygbolaget kommer heta BRA och kommer trafikera 12 linjer med Bromma Flygplats som nav. Valet av namnet BRA har flera orsaker. Dels går det tillbaka till det gamla flygbolaget BRAathens, vars flyghistoria dateras tillbaka till 1946. Dels är…
 

Bryant

Medlem
Klipper in info från mejl.


Malmö Aviation och Sverigeflyg blir BRA!


Med Sveriges nöjdaste kunder ombord tar Sverigeflyg och Malmö Aviation i höst steget vidare och skapar ett gemensamt bolag. Med Bromma flygplats som nav knyts tolv linjer samman för att utmana den svenska flygmarknaden under namnet BRA.

Malmö Aviation och Sverigeflyg ingår båda i Braathens Aviation-koncernen och samarbetet mellan bolagen har pågått i många år. Tillsammans står bolagen för var tredje inrikesresa och för att förenkla för resenärerna kommer bolagen under hösten att samlas under ett gemensamt namn.

– Namnet BRA har flera dimensioner. Dels tar det avstamp i Braathens historia som går så långt tillbaka som 1946 och dels är det ett kundlöfte som förpliktigar. Vi har Sveriges nöjdaste kunder 2014 och nu vill vi bli ett ännu bättre alternativ för Sveriges inrikesresenärer. Vi är övertygade om att detta är BRA för Sverige, säger Anders Ehrling VD Malmö Aviation.

Starka lokala organisationer som samlas under ett gemensamt varumärke är idén bakom BRA. Sverige delas in i åtta regioner med lokala organisationer som under ledning av en regionchef fokuserar på regionernas behov av goda kommunikationer.

– Vi går emot den rådande trenden i branschen och satsar på att finnas nära resenärerna, i alla regioner vi flyger från. Med Bromma som nav, men med kollegor runt om i hela landet blir vi en utmanare att räkna med, säger Anders Ehrling VD Malmö Aviation.

BRA, som också är en förkortning av Braathens Regional Airlines, kommer att lanseras till hösten. I samband med lansering kommer resenärerna också att märka enklare lösningar för transfer, flexibel användning av flygplanstyperna i koncernen för att anpassa kapaciteten till efterfrågan i regionen och digitala lösningar i framkant.

Med vänlig hälsning från vännerna på Malmö Aviation i Stockholm/Mälardalen
 
Blir inte det lite som det här Taiwanesiska bolaget? Funkar kanske bra på hemmaplan men blir komiskt så fort någon utlänning råkar få syn på det. Det känns väl lite lågbudget också med det namnet kan jag tycka.

20131130_035103274_iOS.jpg
 
D

Deleted member 4971

Guest
Rätt dåligt namnval kan jag tycka, borde vara något mer unikt som inte kan misstolkas.

Vem var det som skrev här på forumet att hotell (tror jag det var) som har namn som kvalitet osv undviks då det brukar vara tvärtom? :D
 
Toppen