Tycker mig ha märkt att maten försämrts avsevärt på SAS loungerna senaste tiden.
De tidigare diskuterade fiskkakorna/frikadellerna förföljer mig överallt. Inte minst ARN har fattat tycke för dem.
Måttet var GOT-loungen för någr veckor sedan. En sallad (läs sörja) bestående av vilsekomna laxbitar, broccoli samt bönor av okänd ursprung.
Flydde in till närliggande lounge och gjorde en köttbullsallad som man kunde komponera själv.
Trodde ett tag att jag var grinig, men fru ulagun har på kort tid rest tillsammans med mig bl.a OSL ARN CPH och GOT. Hon instämmer helt, det har blivit sämre, ofta är sopporna räddningen.
Satt på ARN loungen igår em och roade mig genom att kolla åtgången av fiskkakorna. Behövdes ingen påfyllning där inte.
Många barnfamiljer. Ungarna gick omvägar bara de kände lukten.
Varför inte inrätta någon form av matråd, som man har på flera större arbetsplatser med egen resaurang.?
Bland BC finns många matkunniga, resvana människor med sunt förnuft.
Varför inte verka för att ett antal frivilliga ingår i ett matråd med SAS för att ta fram lämplig loungemat, självklart inom givna ekonomiska ramar.
De tidigare diskuterade fiskkakorna/frikadellerna förföljer mig överallt. Inte minst ARN har fattat tycke för dem.
Måttet var GOT-loungen för någr veckor sedan. En sallad (läs sörja) bestående av vilsekomna laxbitar, broccoli samt bönor av okänd ursprung.
Flydde in till närliggande lounge och gjorde en köttbullsallad som man kunde komponera själv.
Trodde ett tag att jag var grinig, men fru ulagun har på kort tid rest tillsammans med mig bl.a OSL ARN CPH och GOT. Hon instämmer helt, det har blivit sämre, ofta är sopporna räddningen.
Satt på ARN loungen igår em och roade mig genom att kolla åtgången av fiskkakorna. Behövdes ingen påfyllning där inte.
Många barnfamiljer. Ungarna gick omvägar bara de kände lukten.
Varför inte inrätta någon form av matråd, som man har på flera större arbetsplatser med egen resaurang.?
Bland BC finns många matkunniga, resvana människor med sunt förnuft.
Varför inte verka för att ett antal frivilliga ingår i ett matråd med SAS för att ta fram lämplig loungemat, självklart inom givna ekonomiska ramar.