Senaste nytt

Ny Finnair samarbetspartner - Heli Air Monaco (Nice-Monaco)

Jacob

Medlem
Det nya samarbetet innebär att man kan flyga Heli Air Monaco på en Finnair biljett. Resan mellan Nice och Monaco tar endast 7 minuter.

Någon som sett om man kan tjäna poäng på Heli Air Monaco också? Kunde vara en kul mileage run i så fall. Hur många gånger klarar man av att flyga fram och tillbaka mellan Nice och Monaco på en dag? :)
 

Senator

Moderator
Fram till 2009 fanns det en helikopter tjänst mellan JFK/EWR och
TSS - 34th Street Heliport eller
JRB - Downtown Manhattan Heliport

Om man flög med DL till NYC ingick detta på vissa resor. Under en tid ingick det på Z-klass med CO från EWR, och jag var bokad just när solen skulle gå ner.. Såg fram emot detta som ett barn på julafton; sedan gick bolag konkurs 8 veckor innan resan...
 

rlager

Medlem
Åkte med dem senast i maj. Otroligt häftig utsikt när man flyger längs kusten och väldigt mycket snabbare förstås. Dock gick det en hel del tid mellan bagagebandet och till dess att man satt i helikoptern. Man måste åka minibuss en stund och innan dess får man gå igenom ytterligare en säkerhetskontroll. Kul transfer dock.
 

JonW

Medlem
Nagra detaljer:
Att trassla sig med Finnair till Nice ar bade dyrt och krangligt redan innan helitillagget. Fran STO inte ens bokningsbart pa internet.
I helipriset ingar dock fri taxi till valfri destination i Monaco med omnejd.
Under GP-perioden, i princip andra halvan av maj, tillampas dubbla helitaxan.
 

nota bene

Medlem
Var nere i helgen - utnyyjade dock inte detta transportsätt själv (sen landning så fick bli 58 min väntetid på nattbuss som kostade 1,5 EUR!), men några av de andra svenskarna i sällskapet gjorde det. En grym upplevelse och annorlunda flygtransfer enligt de... Jämfört med taxi är det ju typ samma pris (om man är själv). Taxi Nice-Monaco bör undvikas om man inte lyckas förboka hos något bolag för att få en rimlig kostnad.
 
Toppen