Senaste nytt

Ny linje mellan Stockholm Bromma och Kristiansand

Palazzi

Medlem
Flynonstop, ett bolag i Kristiansand (sydligaste Norge) har expanderat rejält sedan sin trafikstart för bara någon månad sedan. Ett fåtal linjer blev ett flertal och basen i Kristiansand ska nu också kompletteras med en bas i Ålesund.

Idag presenteras den första svenska flyglinjen, mellan Bromma och Kristiansand. Flygningarna kommer ske tre dagar/vecka i båda riktningar. Det handlar om tisdag, torsdag och söndag, men exakta tidtabeller är ännu inte publicerade.

En måhända oväntad linje då inte ens flyglinjen mellan Bromma och Oslo bar sig, men Flynonstop verkar ha valt rätt vägar förr. Kristiansand är annars en trevlig stad med bra badmöjligheter.

Detta betyder väl också att man på Bromma nu återigen får möjlighet att handla på den tax free-butik som byggdes i samband med öppnandet av Oslo-linjen. Den har ju varit ganska onödig ett tag (finns den ens kvar?).
 

A380*G

Medlem
Själv så shoppar jag ofta i Tyskland på väg till Sverige/Danmark. Tycker de har bra priser och utbud vs. sträckan jag behöver släpa på joxet. :)
 

Bern

Medlem
Det blir Embraer 190 va? Hade inte Finnair bullerbryderier med samma flygplanstyp på Bromma. :confused:
 
Toppen