Senaste nytt

British Airways Visa

henrik l

Medlem
I går hände mig en bra sak.

Jag hade på kort tid ätit lunch i Sthlm, köpt Heatrow Expressbiljett på nätet, satt in €33 på en estnisk pokersajt och tagit ut ett större belopp kontanter på Forex i Sthlm.

Jag fick då ett SMS från BA Visa med de senaste transaktionerna, och frågan "är det du som gjort dessa, vänligen bekräfta Ja/Nej/Kanske + personnummer". Bra säkerhetslösning tycker jag, för jag förstår att larmlamporna börjar blinka utan att för den skull vara så pass suspekt så man behöver låsa kortet.

Samma hände för mig när jag betalade för en konferens i Indien och sedan när jag köpte Life Miles. Indien och Panama finns tydligen på en del svarta listor.
 

gdaily

Medlem
Du kan på de inloggade sidorna lägga in dina resor när och vart du reser.
Vet inte om det är nytt då jag inte sett det förut.

Kan vara bra flänger runt mycket vilket många gör här.

Smart.

Förra gången jag fick kortet blockat för "misstänkt aktivitet" var när jag köpte resor för 25k... man borde dock tycka att mitt BA-brandade kort inte borde trigga misstänkt aktivitet på just BA.com... spelciellt inte som mitt namn var en av resenärerna. Agenten tyckte jag ahde en poäng i det.:)
 
Ett svar i alla fall

"Hej och tack för att du kontaktat oss,

Vi upplever just nu förseningar med Aviosen. Detta är felanmält och någonting vi har hög prioritet på. Inga poäng kommer att gå förlorade.

Tack för ditt tålamod!

Vi hoppas att du fått svar på din fråga. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Kortservice via telefon vardagar mellan 9.00-18.00.

Vänliga hälsningar

Alexandra

EnterCard Sverige AB "
 
Toppen