Senaste nytt

Event: BusinessClass.se inviger på Landvetter Airport

Låter det kul med vårt event? (OBS! Ej anmälan)


  • Total voters
    60
Status
Stängd för vidare inlägg.
Fredagen den 26:e April inviger vi vår fjärde BusinessClass.se Meeting Point: Göteborg/Landvetter Airport. Vi bjuder in dig som är Guldmedlem* till en riktigt trevlig kväll.

Du får träffa representanter från Göteborg/Landvetter Airport, SAS, Radisson Blu och en chans att hälsa på AirFrance/KLM Karin som kommer och minglar med oss. BusinessClass.se redaktionen finns på plats och kommer presentera något skoj under kvällen.

Vi ser gärna nya ansikten denna kväll - vi kommer se till att du känner dig välkommen även om du inte besökt ett BusinessClass.se event tidigare. Sedan vi började med events 2011 har 100% av våra deltagare kryssat i rutan "vill du komma på framtida events" vilket vi tolkar som att det brukar bli rätt kul.

inbjudan700.jpg


Program:

Från 17.00 samlas vi på Landvetter vid SAS incheckning i Utrikeshallen för utdelning av "badges" som krävs för att nå avgångshallen. Vår BusinessClass.se roll-up kommer synas tydligt.

17.20 och 17.25 ankommer flighter med SAS och Malmö Aviation från Stockholm som vi inväntar.

17.30 börjar rundvisning på Göteborg/Landvetter Airport med möjlighet att träffa flygplatschefen och presentation av nya utrikeshallen. Vi får se lite mer än vanliga resenärer normalt ser på resan. Din uppgift är att komma med ett smart tips på förändring/förbättring som gör din resa bättre på Landvetter.

19.00 Inviger vi BusinessClass.se Meeting Point i nyrenoverade SAS Scandinavia Loungen. Invigningsdrycker och plockbuffé serveras och ni får en chans att prata med Birgitta Sandhaag som är chef för SAS lounger över hela världen.

ca 19.30 Business Class transfer till Göteborg.

20.00 Kvällsprogrammet på nyöppnade Radisson Blu Riverside Hotel börjar med ett par spännande presentationer (ca 20 minuter) med efterföljande mingel, snittar och tillhörande drycker. Därefter långbord i baren till självkostnad fram till 01.00: vi har förhandlat fram specialpris på helflaska Champagne de Venogue för 625kr.​


Boende
Den som vill bo kvar på Radisson Blu Riverside Hotel betalar 890kr för enkelrum eller 990kr för dubbelrum inkl en stor, lyxig frukostbuffé, trådlöst Internet samt Wellnessavdelning med gym, spapools och bastu.


Anmälan
Vi har 30 platser till detta event för Guldmedlemmar*.

Anmäl dig här

Anmälan kräver att du lämnar fullständiga uppgifter inkl personnummer pga säkerhetskrav på Landvetter.

* Detta event vänder sig främst till dig som är Guldmedlem eller högre status hos SAS Eurobonus eller andra bolag. I händelse av att vi inte får 30 anmälda till eventet på Göteborg/Landvetter kommer vi erbjuda även Silvermedlemmar plats vid ett senare tillfälle.

Pris
460kr per person. Betalningavi skickas efter bekräftad anmälan.


Eftersläpp
För dig som endast vill komma till våra presentationer och mingelkvällen är priset 200kr, anmäl dig här:
Anmälan till eftersläpp på Radisson Blu Riverside Hotel


Frågor & kommentarer välkomna nedan!
 
Jag flyger ner redan torsdag kväll och ligger i deras spa hela fredagen. Om någon kommer till hotellet under fredagen kan vi ju åka tillsammans till Landvetter när det är dags.
 

mry

Medlem
Varför starta inte anmälningarna på kvällen så vi som jobbar har enklare att anmäla oss?
 
Fungerar SJ PRIO BLACK som en "guldmedlemsstatus" ??? De är ju en hög status hos ett annat bolag ;) Är riktigt sugen på att komma :)

Skulle passa perfekt då jag är ledig 25-29 april :D
 
Last edited:

MarcusC

Medlem
Super kul med BC hörna på GOT, den är saknad. Kul program och trevligt med kvälls event på nya Radisson...ser fram emot anmälans tiden :)
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen