Här kommer en liten uppdatering inför hösten.

Besöksutvecklingen

Det är riktigt kul att se att vi börjar nå nya rekordnivåer! Detta efter de serverproblem vi hade tidigare i våras. Det betyder att vi aldrig har haft så många besökare på BusinessClass.se som nu.

Det finns verkligen inget som slår ett så dynamiskt forum för engagerade medlemmar som hjälper varandra med råd och tips om hur vi kan resa bättre och sätta guldkant på tillvaron. Och, vi uppskattar verkligen alla bidrag.

I äe i detta sammanhang som vi önskar se ännu fler medlemsrecensioner. Om du har något som du vill dela med dig från en resa eller flygning, ta tillfället i akt och dela med dig av dina erfarenheter.

Kontakta oss gärna på: dag@businessclass.com

Hotellsökning

Som tidigare nämnt har BusinessClass.se fått några betydligt högre kostnader för drift av servrar och annan teknisk utveckling. Den enda inkomst vi har för närvarande är när ni som besökare och medlemmar använder hotellsökningen.

Det finns mycket pengar att spara på detta för dig som användare. Som exempel så var delar av redaktionen på en resa till Mexico City nyligen och kunde spara mycket när vi bokade en vistelse på Four Seasons Mexico City genom att använda vår egen tjänst, snarare än att boka direkt på hotellets hemsida.

Vi ser att antalet bokningar ökar och vi tror att det beror på att fler och fler får upp ögonen för tjänsten som erbjuder bra hotell till bra priser.

Kolla in vår hotellsökning här.

Tack för ditt engagemang och ha en riktigt trevlig resehöst!

 

Med vänlig hälsning

Redaktionen